nordvest.kontorlokaler-kbh.dk: Kontor i Tagensvej

Kontor i Tagensvej

Tagensvej også kaldet "Livets vej" grundet vejens start ved Rigshospitalet og vejens slutning ved Bispebjerg Kirkegård går fra Blegdamsvej gennem Nørrebro og til Bispebjerg i Nordvest. Vejen er også kendetegnet ved den enorme trafik som blandt andet krydes af Jagtvej. Tagensvej ligger også adresse til blandt andet panuminstituttet, kollegiegården, rigshospitalets kollegium og Bispebjerg Station. Derudover vil den kommende metrostation på Skjolds Plads være få minutter fra vejen. 

 

 

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.

Mere i denne kategori: « Nordvest Borups Allé »