nordvest.kontorlokaler-kbh.dk: Kontor i Nordvest

Kontor i Nordvest

Nordvest, også kaldet Nordvestkvarteret afgrænses fra bydelen Bispebjerg, bydelene Østerbro og Nørrebro, Frederiksberg Kommune og bydelene Vanløse og Brønshøj-Husum og går igennem vejene, Tagensvej, Frederiksborgvej, Tuborgvej/Tomsgårdsvej/Hulgårdsvej, Borups Allé og Hillerødgade. 

I Nordvest finder man mange store grønne arealer, herunder blandt andet Utterslev Mose som er Københavns største samlede parkareal. I den nordvestlige retning er Bispebjerg Kirkegård placeret, som består af mange berømte gravsteder, kunstværker og Nordvests eftertragtede Kirsebær Alle. Her flokkes mennesker især i efteråret for at opleve de mange kirsebærtræer. 

Vinderen af den Danske Lyspris i 2010 blev Nordvestparken som blev anlagt i 2009. Selv om Nordvest er nærmere placeret bydelen Bispebjerg, bliver Nordvest ofte sat i forbindelse med Nørrebro-bydelen, da man ønsker at integrere de to byer bedre sammen. 
I dag er Nordvest meget præget af etnisk diversitet hvad angår alt fra beboere til butikkere, som kan spænde vidt omkring forskellige nationaliter og kutlurer. 


 

 

Kontorlokaler

Der findes mange forskellige former for kontor til leje:

- Kontorfællesskab: din virksomhed deler kontor med andre virksomheder. Denne type kontorlejemål bruges som regel kun af helt små virksomheder med 1-5 medarbejdere
- Kontorhotel: din virksomhed lejer kontor hos en professionel udbyder, der er specialiseret i at sørge for at alt i dit kontorlejemål fungerer, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Denne type kontorlejemål bruges både af helt små og temmeligt store virksomheder - fra 1 til 200 medarbejdere .
- Almindelige kontorlejemål: Din virksomhed har sine egne lokaler og sørger selv for rengøring, telefonsystem, internet, server, kantine, alarm/sikkerhedssystem, opbevaringsplads osv. Denne type kontor til leje er almindelig for virksomheder fra 5-10 medarbejdere og opefter
- Kontordomicil: Sådan betegnes den type kontorlejemål, hvor en virksomhed fylder hele bygningen. Ikke sjældent ejer virksomheden hele bygningen, men det er mest almindeligt at lokalerne lejes af et ejendomsselskab.


 

Søger du kontorlokaler til leje?

Så er du kommet til det rette sted. Klik på linksene i højre side for at gennemse de mange ledige kontorlokaler på markedet netop nu, og for at oprette en søgeagent hver gang der kommer et nyt kontor til leje i dit område.